Bokrecension av boken Ellinors sommar

Boken Ellinors sommar är lättläst och ger en realistisk bild av de första tonåren och längtan efter en egen häst eller hund att ta hand om.

Drömmar som går i kras, längtan efter att få ta hand om ett djur, att få ta ansvar och få känna att djuret är beroende av dig och din vårdnad. Frustrationen över att vara mitt emellan barndom och vuxenvärlden och känslan över att inte passa in.

Boken är lättläst och passar utmärkt till barn och ungdomar i lägre tonåren – jag som vuxen kände väldigt lätt igen mig i boken och tankarna gick tillbaka till den långhelgen då jag som barn fick ta hand om grannens två Irländska Setters och till den tiden jag hängde i stallet. Boken väcker stundvis starka känslor och är fint berättad och detaljrik.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

#fredrikälskarhundar #mydog2018 #andersbagge #hundcoach #fredriksteen
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.