Nu blir det enklare att städa bilen efter husdjuren – hårstrån, dålig lukt och fläckar tas enkelt bort

Visst vill man bjuda våra fyrfota vänner på skjuts, men spåren av dem kan ibland bli väl påtagliga. Med Pet Mess Kit från Turtle Wax är det enkelt att göra bilens inredning fräsch igen.
Pet Mess Kit består av tre delar som effektivt avlägsnar smuts, hårstrån och dålig lukt. Alla komponenter är ofarliga för såväl människor som djur – och för bilens interiör.

Ta bort päls och hårstrån med svamp av specialfiber
Alla som försökt borsta bort hårstrån eller päls från bilens klädsel vet att det kan vara nästan omöjligt. Därför är den här svampen gjord av ett speciellt material, Catch All Fibres, som nyper tag och lyfter hårstrån från ytan. Särskilt effektiv är Pet Mess Kit för att avlägsna pälsrester från bilens textilier, men svampen fungerar även på alla inredningsmaterial som plast, läder och tyg. Svampen kan återanvändas upp till 20 gånger.

Bli av med fläckar och odör utan att skada inredningen eller miljön Det finns många rengöringsmedel på marknaden, men man bör använda produkter som är anpassade för just rengöring i bilen. Fläck- och luktborttagaren i Pet Mess Kit består av enzymer som gör processen kort även med den tuffaste smutsen (exempelvis lera och urin). Den är framtagen för att inte skada materialen i bilen och kan användas på såväl plast och textil som läder, alcantara och mocka. Den innehåller heller inga giftiga ämnen.

Avlägsna dålig lukt permanent med lättanvänd spray Dålig lukt kan vara svår att få bukt med, även när den synliga fläcken är borttagen. Men med Pet Mess Kit följer en spray som kapslar in bakterierna som orsakar odören. Sprayen verkar på mikroskopisk nivå och innehåller endast naturliga ämnen. Blöt hund, urin och alla andra mindre angenäma lukter som våra husdjur kan råka bidra med avlägsnas enkelt och ersätts med en mild parfymdoft. Den oönskade lukten försvinner permanent.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.