Populära extrafickor AddPocket – smart lösning för hundägare

Visst känner du igen dig, som hundägare saknar man ständigt fickor att lägga bajspåsar, hundgodis, mobilen i och annat man bär med sig på promenader och träningar. Nu finns en smart lösning, praktiska och bekväma extrafickor AddPocket.

AddPocket är praktiska och bekväma extrafickor. Perfekt nu inför våren och sommaren när man ofta saknar fickor och inte har jackan på sig. Passar utmärkt för alla aktiva människor som gillar att röra på sig och vill ha alla prylar nära till hands, och händerna fria för annat.

AddPocket är tillverkad i ett slitstarkt material, smuts- och vattentåligt.

Passa på att köpa AddPocket till kampanjpris just nu, 15% rabatt vid användande av rabattkod ”dognews”  gäller tom söndag 6 maj.

2 stora rymliga fickor med magnetknäppning, 2 fickor med dragkedja på insidan mot kroppen. Separat liten ficka inuti en av de stora fickorna för tex mobil.

Finns i storlekar S, M, L och XL.

2 varianter, AddPocket Original Svart och AddPocket Extreme Camouflage. Samma modell men AddPocket Extreme är sydd i ett något kraftigare material som står emot smuts och väta lite bättre.

Mer info och beställning görs på www.addpocket.se

AddPocket passar utmärkt för alla som behöver extrafickor, i trädgården är AddPocket den perfekta lösningen, att lägga sekatören och andra mindre verktyg i.

I samarbete med AddPocket

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.