Ingen pratar om den döda tonåringen – debatten koncentreras på att rentvå hunden

Hundcoachen Fredrik Steen är inte förvånad över att en människa blev ihjälbiten av en hund. Fredrik säger till TV 4 nyheter att just idag attraherar en viss typ av hund, några speciella raser, en viss typ av människa.

På internet finns att läsa att tonåringen skall ha bott hos den kvinna som äger hunden som så tragiskt dödade pojken, kvinnan är misstänkt för vållande till annans död.

Vidare kan man på många sidor på internet läsa om hur människor koncentrerar hela debatten runt att det inte är hundens fel och att det inte finns något som heter kamphund! Men detta är väl något som alla redan vet, att ingen hund föds aggressiv, eller har vi missat något?

Vi har följt debatten på många sidor på internet, vad vi blir förvånade över är den totala frånvaron över att visa respekt för pojken som dödades? Betyder en död människa inget? Huvudsaken att ”rentvå” hunden, är det allt ni tänker på ???

Vi sänder våra varmaste tankar till pojkens mamma som är utom sig av sorg och inte förstår hur hon skall kunna leva utan sin son.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.