En studie visar att hund- och kattägare tjänar ofta mer och är mer framgångsrika

I en studie där 1 000 personer som var över 55 år gamla och ägde en hund eller katt jämfördes med 1 000 personer i samma ålder som inte hade något husdjur framkom det en hel del intressanta saker. Det var bland annat dubbelt så vanligt att hund- och kattägare ansåg sig själva vara framgångsrika än de som inte ägde någon hund eller katt.

Enligt studien tjänade katt- och hundägarna ungefär 45 000 kronor mer om året än de som inte hade något husdjur. Studien visar att djurägare tränar fem gånger i veckan medan de som inte har något husdjur tränar tre gånger i veckan.

De som har katt eller hund hade också större chans att vara gifta, ha barn, ha en universitetsexamen och ha kammat hem drömjobbet, skriver Nyheter24.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

 

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.