Chihuahua ägaren är mycket kritisk till Anicura Läckebys djursjukhus agerande

Sofia Asp är mycket kritisk till Anicura Läckebys djursjukhus sedan hennes chihuahua rymde därifrån med en kanyl i benet.

I måndags lämnades hunden Ella  in till veterinären efter att hon hade råkat få i sig en liten bit av en sömntablett. Hunden skulle efter behandling stanna under uppsikt. Hon var omtumlad, trött och påverkad då hon rymde från djursjukhusets inhägnad med en kanyl i benet.

Hunden var spårlöst försvunnen i flera dygn, hon hittades senare i ett dike efter en stor sökinsats av många frivilliga.

Sofia anser att allt detta är Anicuras fel, eftersom den här osäkra inhägnaden finns där. Man ska inte ha och använda en rastgård med så pass dåligt staket, säger hon. Sofia Asp, som är mycket besviken, hon har inte fått någon ersättning från djursjukhuset. De sa att Sofia skulle få en present, men hon har till och med fått betala självrisken på hundens försäkring.

Chihuahuan Ella mår idag bra och håller på att återhämta sig, hon är dock fortfarande traumatiserad efter det här.

Djursjukhuset Anicura vill inte kommentera det inträffade. Aftonbladet har kontaktat djursjukhusets verksamhetschef Maria Holmén som inte återkommit med någon kommentar.

Det är inte första gången Aftonbladet rapporterar om Anicura. I våras var företaget i blåsväder efter att katten Sol, 3 år, dog en våldsam död efter ett misstag av personalen, skriver AB.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.