Tävling – vinn boken Zelda – Psykologiska betraktelser

Tävling där två personer vinner varsin bok , Zelda – Psykologiska betraktelser av författaren Åsa Nilsonne.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan, sända ditt svar tillsammans med ditt namn, din adress till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 26 oktober 2018. (Vi använder dina uppgifter endast för att sända ut en eventuell vinst)

1. Nämn en annan bok av författaren Åsa Nilsonne?

2. Varför vill just du vinna boken Zelda – Psykologiska betraktelser ?

Lycka till!

Lite info om boken Zelda – Psykologiska betraktelser 

Att leva nära en hund är en ynnest och den mest spännande formen av mindfulness, menar Åsa Nilsonne. I Zelda psykologiska betraktelser tar hon oss med på en resa tillsammans med sin hund Zelda. Under de tio år de levt tillsammans har hon blivit alltmer förundrad över Zeldas unika psykologiska förståelse och sociala kompetens. Zelda psykologiska betraktelser tar ett nytt grepp på ett urgammalt fenomen den märkliga och magiska relationen mellan människa och hund.

Åsa Nilsonne (1949) är psykiater och professor emeritus i medicinsk psykologi vid Karolinska Institutet i Stockholm. Hon är författare till ett flertal böcker  bland andra Tunnare än blod, Vem är det som bestämmer i ditt liv? och Processen: möten, mediciner, beslut.

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.