Rapporter om sjuka hundar av spannmålsfria hundfoder?

Flera diskussioner om sjuka hundar på Grain free foder. Rapporter säger att hundar riskerar att få hjärtproblem av att äta spannmålsfria hundfoder?

Tidiga rapporter indikerar att de påverkade hundarna konsekvent ätit hundmat som innehåller ärter, linser, andra baljväxter eller potatis som huvudingredienser ”. De sjuka hundarna har ätit spannmålsfria foder varierade från månader till ett år innan de insjuknat.

Två artiklar nedan so beskriver hur hundar har insjuknat av att ha ätit spannmålsfria hundfoder.

Grain-free, exotic dog food linked to heart disease

FDA Investigating Potential Connection Between Diet and Cases of Canine Heart Disease

Diets in cases reported to the FDA frequently list potatoes or multiple legumes such as peas, lentils, other “pulses” (seeds of legumes), and their protein, starch and fiber derivatives early in the ingredient list, indicating that they are main ingredients. Early reports from the veterinary cardiology community indicate that the dogs consistently ate these foods as their primary source of nutrition for time periods ranging from months to years. High levels of legumes or potatoes appear to be more common in diets labeled as “grain-free,” but it is not yet known how these ingredients are linked to cases of DCM. Changes in diet, especially for dogs with DCM, should be made in consultation with a licensed veterinarian.

Should You Feed Your Dog Grain-Free Dog Food?

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.