TÄVLING – VINN BAGGES sällskapsspel – Vilket HUNDKAOS hundra hundar på rymmen

TÄVLING där vi tävlar ut två stycken familjespel av Anders Bagge – Vilket HUNDKAOS hundra hundar på rymmen.

Hundra hundar är på rymmen och du vill samla så många som möjligt i din hundgård. Varför är hundens nos kall? Ja, svara på det och andra roliga frågor om hundar. Tur med tärningen och bra minne gör så att du får tassa fram med Anders Bagge på den härligt hundbusiga spelplanen. Ett glatt och variationsrikt spel som är fyllt till brädden med hundar.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan, sända in svaren tillsammans med ditt namn din adress och ditt mobilnummer (för sms avisering) till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 30 november 2018.

1. Hur många hundar har Anders Bagge?

2. Varför vill just du vinna Bagges spel Hundkaos?

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.