Ägarna vädjar om er hjälp – inga nya observationer av VM-hunden Leela

På måndag har det gått två månader sedan Leela försvann utanför Kristianstad. Hon är en av hundarna från det colombianska landslaget i agility och var i staden för att delta i Världsmästerskapet. Hunden av rasen Shetland Sheepdog försvann i Skepparslöv den 3 oktober och har sedan dess förflyttat sig långa sträckor, skriver Kristianstadbladet.

Nu har vintern kommit till hela landet, Leela har det tufft ute i skogarna och ägarna vädjar om hjälp från alla!

”Leela rör sig fortfarande runt ett stort område och låter sig inte bli sedd, gömmer sig i skogen eller terrängen eller i utkanten av något stor fastighet. Rör sig på natten och stagdar sig inte. Det finns ingen chans att starta en fångstprocess förrän hon stadgat sig”, skrev sökpatrullen på facebook för några dagar sedan.

OM man ser Leela ska man ringa nummer 070-896-93-70 och berätta om observationen. Det vill säga plats, tid och riktning.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.