Anders Bagge räddade hund från att bli påkörd

Den bortsprungna hunden Ozzy stod mitt i trafiken, räddades av hundälskaren Anders Bagge, som stannade bilen hoppade ur och rusade fram för att rädda hunden från att bli påkörd.

– Hunden var helt paralyserad och stod mitt i trafiken. Bilar kör förbi, och jag blir helt galen. Jag bara slänger mig ut, och så ut med armarna och försöker ta honom, säger Anders Bagge.

– Det var så konstigt. Han förstod inte om han skulle gå framåt eller bakåt. Det var ganska hög trafik. Det var väl det. Och jag stannade och viftade. ”Idol”-profilen fick också tag på hunden.

– Han var lite frusen och lite kall. Men jag sa det till honom, när vi satt i bilen: ”Du ska veta en sak, och det är att jag älskar hundar mer än allt. Så du är i trygga händer ska du veta”, säger Anders Bagge till AB.

Ägaren Agneta berättar att hennes man var ute med deras 11-årige lilla blandrashund Ozzy, på en skogspromenad i Bromma på måndagsförmiddagen. Ozzy, som var utan koppel, mötte två andra lösa hundar och blev rädd. Ozzy brukar vanligtvis alltid håller sig till sin husse, men nu sprang han i väg utan att Agnetas make fick fatt i honom.

Som tur i oturen hittades hunden av Anders bagge.

Att tänka på hela tiden HÅLL HUNDEN KOPPLAD – du vet aldrig när något händer och hunden springer iväg.

Håll hunden kopplad på och runtomkring nyårsafton. Även orädda hundar bör vara kopplade.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.