Min Veterinär – nu kan djurägare träffa Evidensias veterinärer även i mobilen

För att göra Evidensias djursjukvård ännu mer nära till hands lanseras onlinetjänsten Min Veterinär. Djurägare som laddar ned appen kan träffa Evidensias egna veterinärer med all deras kunskap och erfarenhet i mobilen, surfplattan eller datorn. Ett tryggt, enkelt sätt att få tillförlitlig rådgivning för sitt djur.

Min Veterinär hade smygpremiär för en månad sedan och nu sker den stora lanseringen.

– Alla djurägare har någon gång ställt sig frågan om det är dags att åka in till veterinären eller inte. Nu finns möjligheten att visa upp och berätta om patientens symptom i en videokonsultation först. Hos Min Veterinär använder vi bara våra egna veterinärer som ger råd och hjälper med enklare behandling. Finns det behov av att uppsöka en klinik, kommer veterinären att ordinera det och dessutom boka en tid till dig, berättar Johan Wiklund, Evidensias VD.

– Min Veterinärs videokonsultation är ett naturligt komplement till klinikbesök för en första bedömning av mindre besvär som klåda, lindriga sårskador eller problem med magen, förklarar Marlene Areskog, veterinärmedicinskt ansvarig på Evidensia i Sverige och fortsätter:

– Vi är inte först med att erbjuda veterinärbesök online, men har stora fördelar mot andra aktörer på marknaden. Då Min Veterinär är en del av Evidensia Djursjukvård använder vi samma journalsystem som på alla våra 64 kliniker och sjukhus runt om i Sverige. På så sätt kan vi följa varje patient genom hela vårdkedjan – från första symptom till behandling och rehabilitering – oavsett var i landet du bor. Har du besökt oss förut, har vi kännedom om ditt djurs hälso- och patienthistorik vilket är en enorm fördel, understryker hon.

Kombinationen gemensamt journalsystem och att samtliga veterinärer även arbetar på Evidensias kliniker är Min Veterinärs styrka. Därför finns nu trygg djursjukvård bara ett mobilsamtal bort.


Läs mer om Min Veterinär här 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.