Tävling – vinn ekologisk hundmat från Schesir

Schesir lanserade nyligen ett helt nytt sortiment med ekologisk hund- och kattmat som finns i både torr- och blötfoder. Schesir Bio har fått EU:s certifiering för ekologiskt jordbruk där exempelvis kycklingen som används i fodret kommer från frigående inomhushöns uppvuxna på ekologiskt foder.

Nu kan du vinna ett hundmats kit innehållande 3X85g och 400g blötfoder samt 2,5 kg torrfoder. 

För att delta i tävlingen skall du besvara två frågor nedan, sända svaren tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 16 april 2019. Vinsten sänds till vinnaren direkt från vår sponsor och meddelas personligen samt här under i kommentarsfältet.

  1. Vilket protein är torrfodret baserat på?

2. Varför vill just du vinna hundfodret?

Lycka till!

Näringsrikt och lättsmält foder för både hundar och katter.

Schesir Bio är en lättsmält och balanserad produkt vars näringsinnehåll verifierats av avdelningen för veterinärmedicin (UNIBO) vid universitetet i Bologna. Våtfodret innehåller endast ett animaliskt protein, vilket förenklar för djur som är överkänsliga mot vissa ingredienser. Produkterna innehåller dessutom inga färgämnen eller konserveringsmedel. Schesir Bio torrfoder är baserat på kyckling och våtfodret kommer i smakvariationerna kyckling, gris och nötkött. Torrfodret för katter kommer i tre variationer för kattungar, vuxna katter samt steriliserade katter, där våtfodret finns tillgängligt som alternativ för kattungar och vuxna katter. Både torrfodret och våtfodret för hundar finns tillgänglig för små och mellanstora valpar och vuxna hundar. Symbolen på förpackningen visar för vilken storlek på hunden som maten är avsedd. Tidigare har bara Schesirs originalsortiment av kattmat varit tillgängligt i Sverige, nu introduceras för första gången också hundmat på den svenska marknaden.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tävling – vinn ekologisk hundmat från Schesir

  1. dognewss skriver:

    Grattis Mollie Mannerholm i Strängnäs du vann hundmaten!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.