Lär din hund agility

Agility är en otroligt rolig sport som passar de flesta hundar. Genom att träna agility, så aktiveras din hund både mentalt och fysiskt, samtidigt som ni gör något roligt tillsammans.

Är du sugen på att prova agility med din hund, men är osäker på var du ska börja? Då rekommenderar vi att du läser Vetzoo’s artikel ”Lär dig träna agility tillsammans med din hund!” som du kommer till genom att klicka på denna länk.

NYHET! Har ni sett att Vetzoo fått in den snygga och stilrena bädden Danish Design Cosy Bed Arctic? Danish Design Cosy Bed Arctic är den ultimata bädden, som erbjuder din katt eller lilla hund en mysig och lyxig sovplats. Bädden är enkel att rengöra i och med att den har en borttagbar kudde i botten. Här ser du hela vårt sortiment från Danish Design.

Du kommer till alla VetZoo’s alla kampanjer genom att klicka på denna länk!

I samarbete med VetZoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.