Viltmix ny smak på Raw for Paw Hundgodis

Nu kommer det svenska varumärket Raw for Paw med en ny, smarrig smak på sitt hundgodis – Raw for Paw Viltmix. Godiset är frystorkat och tillverkat i Småland. Det består av en blandning av älg, rådjur, ren, hjort och vildsvin – en riktig gott-och-blandat-mix för hundar.

Raw for Paw är ett svenskt livsstilsvarumärke för hundar och katter. Raw for Paw Hundgodiset är ekologiskt, äkta frystorkat och tillverkat av 100 procent kött från svenska djur som levt ett bra liv. Godiset finns redan i smakerna älg, hjort, vildsvin, nötlever, ren och rådjur och säljs i ett hundratal butiker i Sverige.

Frystorkning är en konserveringsmetod som använts länge och som är skonsam mot råvaran och bevarar både smak och näringsämnen vilket gör dem väldigt populära hos våra hundar och katter. Dessutom ger frystorkningen torra, fina bitar med mycket låg vikt som kan ligga lösa i fickan utan att kladda.

– Vem kan motstå en gott- och blandatpåse? Vi tror att den nya smaken viltmix kommer att bli en hit både hos hundar och katter, säger Karin Pontén, grundare och vd för Raw for Paw.

Raw for Paw Hundgodis:

  •  Tillverkat med konserveringsmetoden äkta frystorkning
  •  Oemotståndlig smak för hundar och även katter
  •  Torra bitar i bra storlek, kladdar inte i fickan
  •  Handgjort i Sverige
  •  Magert med få kalorier, mycket näring
  •  100 procent ekologiskt kött – ingenting annat
  •  Slakt, styckning och frystorkning sker med så korta geografiska avstånd som möjligt

Raw for Paw Hundgodis finns till försäljning i ett hundratal utvalda djurbutiker och veterinärer och kostar cirka 109 kronor per förpackning.

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.