World Dog Show Shanghai 2019

Det är dags för World Dog Show i Shanghai den 30 april till 3 maj. En hundutställning som väcker många känslor och många har bojkottat utställningen som ändå drar imponerande 7720 hundar fördelat på 170 raser.

Hundarna kan delta på 6 olika utställningar, APAC Championship Show (CACIB) , Shanghai Winner Show (CAC) , CKU International Championship Show (CACIB) , Eastern China Championship Show (CAC) , World Dog Show Shanghai 2019 (CACIB) och China APAC Championship Show (CAC) .

På sidan HÄR hittar du din favoritras och kan se vilka utställningar de deltar på vilka dagar.

På sidan här kan du se rasfördelningen och hur många hundar av din favoritras som är anmäld.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.