10% rabatt – Populära extrafickor AddPocket – smart lösning för hundägare

Visst känner du igen dig, som hundägare saknar man ständigt fickor att lägga bajspåsar, hundgodis, mobilen i och annat man bär med sig på promenader och träningar. Nu finns en smart lösning, praktiska och bekväma extrafickor AddPocket.

AddPocket är praktiska och bekväma extrafickor. Perfekt nu inför våren och sommaren när man ofta saknar fickor och inte har jackan på sig. Passar utmärkt för alla aktiva människor som gillar att röra på sig och vill ha alla prylar nära till hands, och händerna fria för annat.

Just nu 10% rabatt på allt från Addpocket hos VetZoo här

Vi på Dog News använder AddPocket på alla våra hundpromenader, hundträningar och även i trädgården. Fattar inte hur man klarade sig utan dem tidigare. Nu kan man lätt och ledigt gå ut i träningskläder och ändå bära med sig mobilen, hundgrejer, dogdefense och vattenflaska även om man inte bär kläder med fickor.

AddPocket är tillverkad i ett slitstarkt material, smuts- och vattentåligt. 2 stora rymliga fickor med magnetknäppning, 2 fickor med dragkedja på insidan mot kroppen. Separat liten ficka inuti en av de stora fickorna för tex mobil.

Finns i storlekar S, M, L och XL.
AddPocket passar utmärkt för alla som behöver extrafickor, i trädgården är AddPocket den perfekta lösningen, att lägga sekatören och andra mindre verktyg i.

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.