Tävling – Vinn boken Lillebror på äventyr – en nästan sann historia!

Nu är det längesedan vi hade en tävling, så vi tänkte att du säkert är sugen på att vinna boken Lillebror på äventyr, som är en nästan sann historia! 3 personer vinner var sin bok om Lillebror.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan, sända ditt svar tillsammans med ditt namn och adress till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 13 maj 2019.

Vinnarna i tävlingen är: Kerstin Ljungblom i Spånga, Caroline Lindskog i Gånghester och Ann-Lis Thors i Enskede. GRATTIS!

Vill du följa Lillebror på instagram så hittar du honom här @lillebror_thefrenchie

Tävling:

  1. Vem har skrivit boken Lillebror på äventyr?
  2. Varför vill just du vinna boken Lillebror på äventyr?

En nästan sann historia! Lillebror är en fransk bulldog som älskar sitt liv. Och som det enda husdjuret i sin kärleksfulla mattes hus får han allt han nosar på. En dag när Lillebror är ute i den stora rastgården, får han se den söta lilla taxen Siri råka ut för en stor elak hund! Lillebror tvekar inte en sekund och tillsammans med den snälla blandrashunden Saffran rycker de hjältemodigt in för att rädda Siri. De tre nya vännerna smiter sedan snabbt från hundgården och ger sig ut på ett spännande äventyr!  Här kan du läsa mera om boken Lillebror på äventyr och köpa boken.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.