I nästa vecka väntas åtal i valprånet

Vid det våldsamma rånet mot kennelägaren stals sex Golden retrievervalpar. Fem av valparna har hittats och tagits i beslag av polisen och i nästa vecka väntas åtal.

Kammaråklagare Christofer Ramkvist planerar att väcka åtal mot fem personer. Det rör sig om två män som misstänks ha genomfört det grova rånet mot kenneln och som sitter häktade sedan mitten av februari. Under fredagen kommer åklagaren begära att männen ska vara kvar i häkte några dagar till.

En kvinna misstänks för att ha hjälpt till både innan och efter rånet. Hon har tidigare varit häktad men har försatts på fri fot. Samt två kvinnor för häleribrott efter att de tagit hand om stulna valpar, skriver Kristianstadsbladet.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.