Handbok – Första hjälpen för hund och katt!

Olyckor kan inträffa när som helst och oftast när man minst anar det. Just på sommaren brukar risken också kunna vara lite större. Därför har VetZoo i samarbete med FirstVet tagit fram en guide som visar steg för steg hur du gör när olyckan varit framme.

Om din hund eller katt skadar sig är det viktigt att den person som befinner sig i närheten agerar korrekt för att mildra skadan eller till och med rädda livet på djuret. Syftet med denna handbok är att hjälpa dig som djurägare att agerar korrekt när ditt husdjur skadat sig. Handboken visar steg för steg hur du skall göra när olyckan varit framme och är författad i samarbete med FirstVet som är Sveriges första digitala veterinärklinik.


Till guiden>

VetZoo har även massor av bra erbjudanden. Klicka HÄR för att 
komma till alla VetZoo’z kampanjer!
Artikeln innehåller reklamlänkar för VetZoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #Vetzoo #eukanuba #hundfoder

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.