Skaffa Hund lanserar unik nät- och appbaserad hundförmedling

Skaffa Hund lanserar efterfrågad hundförmedling på nätet och via app, där alla hundar tas emot. Hemsidan och appen har utvecklats i nära samarbete med uppfödare och andra hundexperter.

“Vår affärsidé är att underlätta för köpare att skaffa och ha en hund samt för säljare att hitta en bra och seriös köpare”, säger grundaren Fredrik. “Vi vill hjälpa alla födda hundar till en bra tillvaro – inte bara renrasiga och kennlar”, fortsätter Fredrik.

Verktyg för köpare

skaffahund.se kan du få hjälp med att välja hund, se var hundar finns, genomföra köp, mm. Men också få hjälp med att välja mat och försäkring.

Trygga försäljningar för både köpare och säljare

Genom att säkerställa identiteten hos såväl köpare som säljare genom BankId kan båda parter känna sig trygga vid en försäljning.

Våra verktyg för annonsörer och kennlar

Skaffa Hund har verktyg för annonsörer, såsom uppföljning med annonsstatistik, status tingade hundar, mm. Vår ambition är vidare att underlätta och modernisera kennelns verksamhet. Den andra grundaren André berättar att “Skaffa Hund erbjuder gratis annonser för alla annonsörer” och att “ambitionen är att på skaffahund.se ska säljare kunna nå fler köpare än någon annanstans.” “Vi erbjuder även gratis hemsidor till kennlar”, fortsätter André.

Vår vision

Vår vision är att hemsidan och appen blir Sveriges största marknadsplats för allt som har med hundar att göra.

Användarkommentarer

Kommentar från användare är att hemsidan och appen är “lättanvänd”, “lättnavigerad”, “modern”, “många bra hundartiklar” och att “er idé är väldigt bra” samt att mobilt bankid var en jättebra idé för att minska bla bedrägerierna”.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #skaffahund #köpahund #kennel #nysajt

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.