Den prisbelönta försäkringsutmanaren Bought By Many tar specialutformade djurförsäkringar till Sverige


Det snabbväxande djurförsäkringsbolaget Bought By Many tar nu steget in på den svenska marknaden efter sin framgångsresa i Storbritannien. Företaget vill göra det enklare för djurägare och veterinärer att hitta de lösningar som de själva efterfrågar.

Det Londonbaserade företaget började som en utmanare med sina katt- och hundförsäkringar på den brittiska försäkringsmarknaden 2017. Sedan dess har Bought By Many blivit framröstat till Storbritanniens mest betrodda leverantör av djurförsäkringar. År 2018 listade tidningen Wired Bought By Many som en av Europas hetaste start-ups.

Bought By Many försäkrar över 100 000 husdjur och har nu siktet inställt på att skapa bättre försäkringsvillkor för djurägare även i Sverige, som utmärker sig som världens äldsta marknad för djurförsäkringar. Företaget ser en stor förändringspotential.

  • I Sverige har djurförsäkringsbranschen inte förändrats på flera år. Vi har sett att kunderna inte får rättvisa avtal och att många försäkringsvillkor är förvirrande. Detta vill vi bemöta med mer berättigade ersättningsbelopp och bättre kundservice. Vårt erbjudande ska göra det lättare för svenska djurägare att hitta rätt försäkring för just dem, säger Dr Steve Long, vice VD och Head of International på Bought By Many.

Bought By Manys försäkringar är utformade efter vad djurägare och veterinärer efterfrågar, och företaget lägger stor vikt vid att lyssna till behoven. Strategin har skapat ett bättre försäkringsutbud än de flesta andra djurförsäkringsbolag erbjuder i Sverige.

Företaget utmärker sig på flera områden, däribland genom:

  • Försäkringar utan fast självrisk
  • Medicin ingår i försäkringsbeloppet för veterinärvård
  • Fast självrisk betalas endast en gång per år, jämfört med upp till tre gånger per år hos andra bolag
  • Ersättning utgår för ordinerat foder

Tre skräddarsydda försäkringsformer

Bought By Many erbjuder i dagsläget tre försäkringar för hund och katt: Bas, Standard och Premium. Företagets mest omfattande försäkring, Premium, har landets högsta ersättning för veterinärvårdskostnader (140 000 kr). Försäkringen har inga rasrelaterade begränsningar och tandvård vid både tandsjukdom och olycksfall ingår.

Planen är också att lansera ytterligare en försäkring och fler tjänster under de kommande månaderna.

Utöver försäkringarna finns två valbara tillägg: 

  • Tidigare besvär ersätter behandling för något som djuret har fått behandling för fram till tre månader innan försäkringen börjar gälla.
  • Pengar tillbaka ger kunden en del av premien tillbaka för varje skadefritt år.

Bought By Many deltar i Veterinärkongressen 2019 i Stockholm 26–28 september där veterinärer, djurspecialister och andra besökare kan träffa dem i monter nummer 62 på plan 5.

Om Bought By Many

Bought By Many lanserade sin första husdjursförsäkring på den brittiska försäkringsmarknaden år 2017. Sedan dess har företaget blivit framröstat till Storbritanniens mest betrodda leverantör av djurförsäkringar. Bought By Many vill göra det enklare för djurägare och veterinärer med specifika behov att hitta de lösningar som de själva efterfrågar, och försäkrar idag över 100 000 husdjur.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundförsäkring #försäkringsbolag

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.