Test: Vilken hund passar mig ? Ny hundrasguide på Köpahund.se

Bild: SKK Köpa Hund

Det är inte alltid superlätt för blivande hundägare att välja bland SKK:s över 300 hundraser. Därför har SKK lanserat en ny funktion på Köpahund.se, där blivande valpköpare kan filtrera fram hundraser som passar just dem.

Den nylanserade funktionen hjälper blivande hundägare att sortera fram de hundraser som passar just dem och deras vardag. Valpköparen anger värden för tre olika filter: storlek, pälsvård och aktivitet. Efter att ha fyllt i värden från 1-5 i filtren föreslår Köpahund.se de hundraser som stämmer överens med valen.

Lättare att välja rätt

Även om de nya filtren är ett ganska grovt verktyg tror vi att blivande valpköpare ska hamna mer rätt från början i valet av hundras. Förhoppningsvis gör den nya funktionen även så att Köpahund.se upplevs som en lite roligare webbplats i början av valpletandet och lockar besökare till sajten.

Har du valt rätt hundras?

Vad tror du, har du valt rätt hundraser enligt dina preferenser på pälsvård, aktivitet och storlek? Surfa genast in på Köpahund.se och testa!

Köpahund.se – testa den nya funktionen!

Så gick graderingen till

Vem har bestämt vilken aktivitetsnivå för en golden retriever eller hur mycket pälsvård en jack russell terrier kräver, undrar du kanske nu? Jo, värdena är förstås framtagna i samarbete med de som känner hundraserna allra bäst, rasklubbarna.

Text: SKK

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #köpahund #SKK #köpavalp #hundvalp

Husdjur
Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.