Vilka dagar ska du gå på MyDOG?

Glöm inte bjuda med kompisen, familjen och hunden 
– det är den perfekta julklappen! 

Nu hittar du hela scenprogrammet, alla aktiviteter och rastider för hundutställningarna på MyDOGs hemsida. Spana in det du är intresserad av och planera ditt besök till paradiset för alla som älskar hundar. Upplev fyra dagar av hundutställningar, shower, shopping och andra aktiviteter.


Köp dina biljetter till MyDOG här »

Aktiviteter och shower

Se hundteater och uppvisningar med polishundar. Prova på Nose Work, Agility och andra hundsporter. Träffa och klappa 100 hundraser på Rasklubbstorget. Se Fredrik Steen och Anders Bagge på Caféscenen. Lyssna till intressanta seminarier med hundklubbar, hunddressörer och många fler!

Rastider för hundutställningar

Över 8.000 hundar kommer för att delta i MyDOGs prestigefulla tävlingar som döms av några av branschens mest eftertraktade domare. Innan Årets utställningshund koras på söndagen är det ett fullspäckat schema med  tävlande hundekipage. Se när din favoritras tävlar!

Se program och rastider här »

Hundvänliga restauranger

Vi vill att du ska äta och dricka gott i samband med ditt besök. På mässgolvet finns många alternativ för den hungrige och hundar är varmt välkomna till husets restauranger Ristoria, West Coast och Twentyfourseven.Glöm inte boka bord i god tid för dig och din hund!

Boka bord »

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #svenskamässan #mydog #andersbagge #fredriksteen #bagge #steen #hundcoach #göteborg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.