Den viktiga munhygienen + 20% rabatt på Oral Care från Espree & 15% på Gourmet Gold!

Genom att regelbundet hålla efter din hund eller katts tänder så kan du på så vis förebygga att din kompis får olika tand- och munhåleproblem, som i sin tur kan leda till rätt otäcka konsekvenser om de inte upptäcks och tas hand om i tid.

Många hundar och katter kan tycka att det är obehagligt att få tänderna borstade, men genom att regelbundet träna på denna typ av hantering så brukar de flesta acceptera och till och med uppskatta det till slut. 

För de individerna som ändå, trots träning, inte vill få tänderna borstade så finns det ett flertal andra preparat, exempelvis sprayer och gel, som håller munnen ren och fräsch! Så ge inte upp än, det finns nämligen en lösning även för er!

Espree är ett välkänt märke som tillverkar högkvalitativa hygienprodukter som gör det enklare att se efter din kompis. Passa på för just nu får du 20% rabatt hos VetZoo på deras sortiment för tand- och munhälsa!

EspreeOralCareFeb
YarrahFeb
ProfessionalFeb

Professional+ är ett mycket bra alternativ för den medvetna hundägaren. Fodret håller en hög kvalitet från start med bra råvaror till färdigt resultat i en färdig fodersäck.

Det är enkelt för dig som kund att hitta rätt foder till din hund, då det finns fyra olika varianter som är tydligt profilerade mot olika typer och livsstadier.

Vid framställningen av Professional+ har man inte snålat på råvarorna – de håller självklart mycket hög kvalitet. Det kött som finns i påsarna är färskt kycklingkött eller färskt lamm. Självklart är kycklingarna frigående, och lammen uppfödda i gräshagar. Fodret innehåller inte heller några konstgjorda konserveringsmedel, färgämnen eller smakämnen- Det färska köttet ger en hög smaklighet.

Professional+ innehåller en patentskyddad blandning av probiotika (goda bakterier) som hjälper till att balansera ut dåliga bakterier, samt stöttar matsmältnings- och immunsystemet. Detta är också något som är mycket positivt för hundar som har lätt för att bli dåliga i magen.

Kvalitén är inget som tummas på – i fabrikerna görs mer än 45 000 tester varje månad för att säkerhetsställa en toppkvalitet.

ProPlanHundFeb
CarniloveFeb
FFHundgodisFeb
FFKostFeb
RCFeb
VitakraftFeb
Innehåller annonslänkar för VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #vetzoo #kampanjer #rabatt #acana

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.