Inför alla hjärtans dag – Nu kan din hund bryta hjärta med sin bästa vän

Inför alla hjärtans dag lanserar smyckesdesignern Thernvall Stockholm tillsammans med Petit Banana PR en limiterad kollektion. Kollektionen ”Be my Valentine” består av en hundbricka i form av ett brythjärta i återvunnet sterling silver som din pälskling kan dela med sin bästa vän.

– Alla hjärtans dag är så mycket mer än kärlek mellan två människor i ett kärleksförhållande. ”Be my Valentine” står för att kärleken inte har några gränser, den kommer i alla former vare sig det är en vän, ett husdjur eller en livspartner, säger Emma Svensson på Petit Banana PR.

Alla hjärtan är helt unika och utsågade för hand från återvunnen silverplåt för att sedan omsorgsfullt slipats och polerats. Vid beställning av smycket anges vilka bokstäver som ska stå på respektive hjärthalva. Kollektionen säljs exklusivt via Thernvall Stockholms Instagram, priset är 550 kr (ett helt hjärta).

– Vi tycker det är jättespännande att få jobba med duktiga aktörer och designers och hoppas kunna göra fler liknande kollektioner med företag som vill nå ut till medvetna husdjursägare, fortsätter Emma Svensson på Petit Banana PR.

Thernvall Stockholm grundades 2016 av Elina Brännström från Stockholm. Smyckena tillverkas för hand i egen studio av återvunnet sterling silver. Thernvall Stockholm kännetecknas av tidlös och lekfull design. ”Be my Valentine” är den första kollektionen som företaget gjort för husdjur.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundmänniska #hundpromenad #hundvalp  #valentinesday #allahjärtansdag #hundsmycke

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.