Monsterhunden utanför Borås, attackerade igen

Foto: pixabay

En ny attack av ett stort hunddjur skedde på fredagskvällen utanför Borås, i närområdet där en kvinna och två hundar attackerades i veckan av något som beskrevs som en monsterhund.

En kvinnan som var ute och joggade med sin hund på fredagskvällen, attackerades plötsligt av ett stort hunddjur bakifrån, djuret fällde kvinnan till marken och bet henne i låret. Händelsen skedde i Älmås naturreservat.

Kvinnan uppskattar att det handlar om en stor hund i 35-kilos klassen och kanske en korsning mellan Siberian husky och en spetshund som liknar till en Schäfer, säger hon till BT.se. Efter att ha bitit kvinnan gav sig hunddjuret på kvinnans hund. Med hjälp av en sten lyckades kvinnan separera djuret från hennes hund.

Går inte att utesluta att attackerna hör ihop

På Länsstyrelsen säger man att det inte går att utesluta att de två attackerna utanför Borås hör ihop. Nu är både polisen och Länsstyrelsen inblandade och man gör allt för att förhindra ytterligare attacker och letar efter en eventuell ägare till hunddjuret.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #jagstannarhemma #monsterhund #storhund #varg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.