Proferm® Pets nytt glutenfritt fodertillskott för husdjur

Proferm® Pets är ett glutenfritt fermenterat fodertillskott med levande mikro- organismer. På samma sätt som för oss människor, har många djur idag problem med obalans i tarmfloran och behöver tillskott av goda bakterier för att må bra.

Genom att tillföra goda mikroorganismer via Proferm® Pets utökas artvariationen i tarmfloran vilket stödjer och förbättrar djurets näringsupptagningsförmåga, immunförsvar och allmäntillstånd.

Proferm® Pets för hund och katt innehåller fler än 80 olika välgörande mikro- organismer, s.k. effektiva mikroorganismer (EM). EM® innehåller bland annat probiotiska mjölksyreabakterier och jästsvampar. Genom att dessa fermenteras och samverkar bildas bioaktiva ämnen som enzymer, aminosyror, vitaminer och antioxidanter.

Proferm® Pets hjälper till att balansera tarmfloran och skapar på så sätt ett starkare immunförsvar och bättre allmäntillstånd hos djuren. Och till skillnad från torkad probiotika innehåller Proferm® Pets levande mikroorganismer och deras metaboliska produkter, så som antioxidanter och bioaktiva ämnen. Dessa produkter hjälper till att förbättra upptagningen av näringsämnen men också matsmältnings- processen, säger Catharina Löfqvist, Marknadsansvarig, Agriton Sverige.

EM® är patenterad och utvecklades av Dr. Higa i Japan efter mer än 30 års forskning. I non-profit företaget EM Research Organisation (EMRO) utvecklas ständigt nya produkter med fokus på hållbarhet och med sikte på att skapa hälsosamma system för jord, vatten, växter, djur och människor.

Fördelar

  • 100% naturliga ingredienser
  • Glutenfritt, mjölkfritt och veganskt
  • Inga konserveringsmedel och inget tillsatt socker
  • Självklart inga GMO-förändringar

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #jagstannarhemma #probiotika #proferm

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.