Bilskydd för husdjur och tips på praktiska hundartiklar och hundleksaker

Just nu är det väldigt många som har skaffat sin första egna hund, med hundägandet upptäcker man att det kan vara praktiskt bra att ha ett bilskydd i bilen för att skydda bilen från hundhår. Det är också bra att skaffa sig en ordentlig borste som du kan rengöra bilen och soffan med. För att inte tala om att köpa hållbara leksaker till hunden som aktiverar den en stund.

Tuggleksaker för hundar – Dessa tuggleksaker är perfekta för alla hundar! I förpackningen finns 7 olika repleksaker som ger din hund fler möjligheter för roliga lekstunder. Du kan lätt använda leksakerna vid apport men också låta hunden själva leka med dem.

Praktisk självrengörande borste – Trött på att konstant ha djurhår från din hund och katt överallt? Frukta ej, med denna självrengörande borste för pälsborttagning kan du snabbt och enkelt ta bort djurhår från dina möbler, kläder, din bil och annat! Mycket bättre än klisterrullen.

Här har du en borste för alla er med husdjur som konstant fäller hår överallt i din bostad och på dina kläder. Borsten är självrengörande och dubbelsidig med en stor yta som bidrar till att snabbt och effektivt kunna ta bort djurhår, vare sig det är från möbler, kläder, mattor, kuddar eller bilsäten. Borsten kan även användas för att ta bort ludd och damm från kläder och liknande. Borsten har tusentals mikrostrån som fångar upp hår/damm/ludd och rengörs enkelt genom att dras igenom den medföljande hållaren.

Bollkastare – Alla hundar behöver aktiveras, tänk dock på att inte överdriva utan att aktivera hunden lagom mycket, en valp behöver lugn och ro och sova stora delar av dagen. Bollkastaren kan skjuta iväg bollar till din hund upp till 15 m bort. Det enda du behöver göra är att trycka eller trampa på den. Med leksaken medföljer en tennisboll.

Du hittar alla dessa användbara saker i internetshoppen på länken Hundleksaker online

Till promenaden behöver du en godisväska med plats för bajspåsar och hemnycklar etc. Väskan, som rymmer mycket hundgodis, kan förslutas med dragsnöre och fästas på och i bältet samt har två fickor på sidorna.

Bilskydd för hundar – Att sätta sig i bilen på en bilbänk full av hundar är inget som någon vill, skaffa dig ett praktiskt bilskydd för husdjur.

Skydda dina bilsäten när du reser med husdjur med detta praktiska bilskydd! Bilskyddet har 4 justerbara band med klickspänne som fästs enkelt runt nackstöden. Det passar lika bra i baksätet som i bagageutrymmet, och det finns en dragkedja som gör att du kan dela på skyddet. Det finns även 2 hål att trä bilbälten igenom.

– Praktiskt bilskydd för när du reser med husdjur
– Fästs enkelt runt bilens nackstöd med hjälp av band med klickspänne
– Kan delas på mitten med hjälp av en dragkedja
– Har 2 hål för bilbälten

I samarbete med eStore

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundleksaker

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.