Alla vi som handlar hundartiklar på Gekås Ullared

Foto: Ullaredblogg.se

Vi åker några gånger per år till Gekås Ullared för att handla hundleksaker och vitaminer och hundtillbehör till våra hundar. Vi har hört att många av er läsare gör det samma.

Höjdpunkten för våra shoppingresor till Gekås är att få åka ner till djuravdelningen där det finns ett stort sortiment av hundtillbehör, ett mecka för alla hundälskare. Det finns allt från, hundleksaker, tuggben, hundgodis, hundfoder, hundsängar, trimmer för hunden, koppel, halsband ja listan kan göras nästan hur lång som helst på vad du kan köpa till din hund på Gekås.

Vi hittade till och med 4dogs liggunderlag som passar utställningsvagnarna, till ett fantastiskt pris på Gekås.

Vår kundvagn fylls snabbt på med smaskiga tuggben, träningsgodis, kosttillskott så som omega olja och vattenskålar som vi alltid ger med till alla valpköpare. Hundsängar och liggunderlag är andra populära saker som ofta följer med hem.

Du kan också köpa smågodis till hunden, blanda helt fritt utifrån vad din hund älskar att äta vid fredagsmyset. (tänk på att inte ge för mycket godis till hunden, om du ger hundgodis så skall du dra ner på fodret den dagen).

Våra hundar förväntar sig alltid att få något då vi kommer hem, oftast ett tuggben eller en favoritleksak som en av hundarna får tag på och alla andra jagar efter.

Vi vill tipsa er om att hålla koll på Ullared Bloggen för att se nyheter och vad som finns att köpa till hunden på Gekås.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #gekås #ullared #ullaredsbloggen

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.