VetZoo säljer KRAV-märkt, ekologiskt, biologiskt nedbrytbart & miljövänligt

Du vet väl om att VetZoo även har produkter för dig som vill köpa gröna produkter… KRAV-märkt, ekologiskt, biologiskt nedbrytbart & miljövänligt?! 🌿


________________
💚ORGANISSIME’s produkter är av mycket hög kvalitet, organiska och utvecklade i Frankrike för att uppfylla kraven för ditt husdjurs päls och hud. 

Organissimeprodukter har ett ECOCERT-certifikat som indikerar produkternas miljövänlighet och tillförlitlighet. De har inte använt parabener, färgämnen, silikon, ftalater eller fenoxietanol och har inte testats på djur. ECOCERT är en internationell och oberoende organisation som kontrollerar miljövänlighet och naturliga ingredienser i kosmetiska produkter.

För att få ett ECOCERT-certifikat krävs:
* Minst 95% av ingredienserna är av naturligt ursprung.
* Råvarorna kommer från förnybara resurser och produktionen sker på ett naturvänligt och miljövänligt sätt.
* Förpackningen är återvinningsbar. 

_________________
💚YARRAH är ett Holländskt företag som tillverkar ekologiskt hundfoder och kattmat. Deras hjärtefråga är djurens välbefinnande och en god djurhållning. Därför tillverkas Yarrahs produkter i största möjliga utsträckning av ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekologiska produkter. De är dessutom KRAV-märkta!

Yarrah tillsätter inga kemiska färgämnen, smakämnen eller artificiella konserveringsmedel. Våtfodret får lång hållbarhet tack vare precisa temperaturer vid tillverkningen. Detta försäkrar att alla värdefulla vitaminer och mineraler bibehålls under produktionen.

Med Yarrah ger du din hund eller katt ett gott och nyttigt foder & godis som stödjer god djurhållning och ekologisk odling.

_______________
💚GREEN BONE Biobajspåsar är mycket bra bajspåsar för den miljömedvetna hundägaren. Bajspåsarna är gjorda av återvunnet material (EPI-plast) och påsarna förmultnar på 2 år istället för 1000 år.

Du hittar dem även i butiken på Backaplan i Göteborg

Till alla kampanjer HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundleksaker #hundfoder #hundmat #hundgodis #vetzoo #veterinärklinik #backaplan

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.