Hösten kommer att vara här snart, snabbare än vi tror

Foto: Tassevärld

Under året har alla sett fram emot sommaren. Man kanske har planerat en ”hemester” med hunden på landet. Det är alltid mysigt för hunden att få spendera några veckor med sin kära familj. De som stannar här i stan kan också ha det kul när de blir hämtade av sina rastare från hundrastningsföretagen.

Eftersom många hundar är lediga just under sommaren så kan vi ta oss till lite extra roliga platser med all den tid vi har och gå på massa roliga äventyr, däribland kanske olika rastgårdar och till och med ta ett dopp nere vid ett vattendrag.

Foto: Tassevärld

Sommaren är alltid speciell för både hundarna och hundrastare, en riktig fin period. Vi kan ta det lugnt och ha ännu mer kul än vi har vanligtvis. Efter sommaren kommer hösten, och då återvänder många till jobbet. Det är bra att redan nu fundera på att hitta möjlighet till hundrastning. Med kort varsel är det ganska svårt att hitta en plats för hunden (särskilt i Stockholms innerstad), så man behöver planera för det i god tid (senast i början/mitten av augusti). Då är hundens plats i gruppen säkrad och husse eller matte behöver inte stressa senare när de återgår till arbetet.

Läs mera om hundrastare på Tassevärld

Foto: Tassevärld
I samarbete med Tassevärld

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hundrastning #hundrastningstockholm #hundrastare
#hundrastarestockholm #hundvakt #hundvaktstockholm #tassevarld
#tassevärld #dogwalking #dogwalker

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.