En del företag tillåter hundzoner på jobbet

Foto: Unsplas

Det är många som har skaffat hund under pandemin och som nu återvänder till kontoret. Då kanske det inte är så lätt att ordna med hundvakt så en arbetsgivare som ordnar med hundzoner på kontoret är en bra lösning för nya hundägare.

På företaget Tre med huvudkontor i Johanneshov har en hundzon på bottenplanet i det 14-vånings höga huset upprättats. Rummet som de kallar hundzon är på ungefär 70 kvadratmeter och ser ut som vilket kontor som helst, bortsett från hundsängarna och vattenskålarna.

Alla som jobbar där har hittills varit nöjda med lösningen för hundägare. Och de som haft en dålig dag kan gå ner till hundzonen och gosa lite med någon hund och vips så mår man bättre. Det blir lite winwin för alla, skriver DN.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #hundensdag

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.