STOR TÄVLING – Vinn 1000 kr presentkort hos Dashing Dogs

DOGNEWS.SE fyller 15 år och det firar vi med en stor tävling där du kan vinna ett presentkort från exklusiva hundbutiken DASHING DOGS.

Tänk att det är hela 15 år sedan vi skrev den första bloggen, tiden rusar då man har roligt! Den dagen hade vi aldrig trott att vi skulle fortsätta i 15 år men då allt flera läsare hittar till oss så känns det fantastiskt roligt att skriva artiklar om hundar varje dag! Tack för att Ni alla därute kommer tillbaka dag efter dag och läser våra nyheter.

För att delta i vår Jubileums Tävling skall du besvara de 2 lätta frågorna nedan och skicka ditt svar tillsammans med ditt namn och adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 9 februari 2022.

  1. Vilket år startade Dognews.se ?
  2. Vad skulle din hund vilja att du köper hos Dashing Dogs om Du vinner presentkortet på 1000 kronor? (du kan köpa vad som helst om det är du som vinner, ditt svar är inte bindande till köp)

Kolla in Dashing Dogs sortiment här

Lycka till i tävlingen alla läsare!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #mydog

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.