Hundägare hittades död – nio hundar fick avlivas

Foto: pixabay

En hundägare hade dött i sitt hem och då polisen tillkallades hittade man 10 hundar, varav nio hundar fick avlivas efter rekommendation av veterinär och djurhemmet dit hundarna fördes, skriver Hallandsposten.

Det får oss att tänka på att alla djurägare bör ha ett skyddsnät för sina djur, daglig kontakt med anhörig eller motsvarande så att inga djur blir lidande om en olycka eller ett dödsfall skulle ske i hemmet.

Är man fullt frisk så kanske man inte tänker på detta då det sista man tror är väl att man skulle dö ensam i sitt hem eller bli liggandes utan att kunna kalla på hjälp. Men bor man ensam så är det en god idé att skaffa sig ett skyddsnät med kontaktpersoner som man har kontakt med dagligen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hundägare hittades död – nio hundar fick avlivas

  1. Pingback: Hundägaren hittades död – 17 magra hundar omhändertogs

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.