Pomeranian hunden Cayenne går på ringträning hos Cannstaff

Cayenne 10 månader gammal Foto: Cilla Cannerheim

Cayenne började gå på ringträning då hon var 6 månader gammal, hos Cilla Cannerheim på Cannstaff – Gården med kvalité – för dig och din hund. Cannstaff ligger i Hindås i närheten av Landvetter flygplats.

Det är många hundar som går på social och ringträning hos Cilla. Vi har själva gått på ringträningar i över 20 år men aldrig träffat någon coach som engagerar sig i ekipagen med sådan entusiasm som Cilla gör.

Det är inte förrän man har provat på ringträning hos Cannstaff som man förstår skillnaden på ringträning och ringträning. Plötsligt inser man vad man egentligen har saknat hela tiden under alla dessa år. Hos Cilla är det 4-5 ekipage per träningar vilket ger dig känslan av en personlig coach.

Sedan är det bra för hunden att gå och träna hos flera olika dels för att träffa andra hundar och dels för att lära hunden bli hanterad av olika personer. Det är ju alltid olika domare på utställningen så hunden behöver lära sig hantering av olika människor och behöver utsättas för olika platser och hundar innan den är klar för att delta på en utställning.

Vi rekommenderar alla att delta på några av Cillas träningar och se om även du känner att det är den perfekta träningen för dig och din hund.

Foto: Cilla Cannerheim på Cannstaff – Gården med kvalité – för dig och din hund

Cayenne är uppfödd och ägs av Kennel Black Orange’s Pomeranians

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.