DogDater växer så det knakar!

Nanna och Jolf

DogDater är världens första sociala app för hundar och beskrivs ofta som en blandning mellan hundarnas egna Tinder och Facebook. Appen släpptes för mindre än ett år sen och har gjort succe i både Sverige och utomlands. Den har redan över 17.200 användare och växer varje dag.

Det är jättekul att vi har fått så positiv respons, säger Nanna Helsén som driver appen. Jag pratar med användare dagligen som säger att de verkligen har glädje av den och har väntat på en liknande tjänst. Vi människor kan ofta inte ge samma stimulans och utbyte till våra hundar som de kan ge varandra och det är så kul att vi kan bidra till det! 

Appen utvecklas hela tiden och sen lansering har en rad nya funktioner lagts till som bland annat ett filter i sök för att enklare kunna hitta hundar med samma intressen som en själv, grupper för olika städer och intresseområden och olika tävlingar som pågår i appen. Vi lyssnar mycket på våra användare och bygger nya funktioner som de efterfrågar, det är ju dom som använder appen som vet bäst vad de saknar och vill ha mer av. I nästa version av appen har vi tex byggt till en funktion som gör det enkelt att både hitta och erbjuda tjänster för hundvakt och möjlighet att lägga upp rörlig bild, det ser både vi och våra användare fram emot, säger Nanna. 

Appen är gratis och finns på både App Store och Google Play eller via DogDaters landings sida här: https://dogdater.com/download/

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #blocket #smuggelhund #hundsäljare #köpahund #snällarehundsverige

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.