6 Anledningar till varför du behöver en lugnande hundbädd från CalmBed

CalmBeds lugnande hundbädd är en av dom kändaste och mest igenkänningsbara hundbädden i Sverige. Om din hund fortfarande inte har en CalmBed så läs vidare och se varför tusentals hundägare runt om i hela Sverige älskar sina CalmBeds.

  1. Det är den bekvämaste hundbädden tillgänglig

  CalmBed har arbetat i flera år på att skapa Sveriges bästa hundbädd. CalmBeds hundbädd har otroligt mycket fyllning i sig vilket gör att det känns som att din hund sover på ett moln. Bäddens lyxiga fuskpäls är känd för att vara mjuk,gosig och även efterlikna deras mors päls vilket hjälper hunden att känna sig trygg.

   2. Designad med beprövade vetenskapliga principer

   Det är ett välkänt faktum att hundar gillar att krypa ihop till en boll när de sover. Detta hjälper dem att hålla värmen, men också känna en känsla av säkerhet när de är som mest sårbara. CalmBed design är baserad på dessa vetenskapliga principer. CalmBeds höjda kant får hunden att känna sig skyddad och trygg när dom ligger i bädden. 

   3. Designad med ett unikt avtagbart och tvättbart överdrag

   En nackdel med de flesta hundbäddarna är att dom är svåra att rengöra och hålla hygieniska. Alla CalmBeds har ett avtagbart och maskintvättbart överdrag. Detta gör det enkelt att hålla din hunds bädd ren och hygienisk. 

   4. Kunderna älskar CalmBed

   CalmBed har över 10 000 nöjda hundar och hundägare över hela Sverige och även över 350 5 stjärniga recensioner.

   5. Perfekt när som helst och var som helst

   CalmBed erbjuder sin bädd i 3 olika färger och den är även tillräckligt snygg för att passa vilket rum som helst hemma hos dig. Ni kan använda er CalmBed överallt. Vi alla vet en stackars hund som hatar att åka bil, att ta med hundens CalmBed i bilen kan hjälpa till att lugna dem och göra bilresan uthärdlig.

   6. Passar alla hundar, stora som små

   CalmBed passar alla olika hundraser. Från den minsta chihuahuan till dom största hundraserna. Deras hundbädd finns att köpa i 4 olika storlekar för att säkerställa att du kan hitta en hundbädd som passar just din hund. Ingen hund är för stor eller för liten för en CalmBed. 

   Köp en CalmBed nu via denna länken och använd rabattkoden “Dognews” för att få 10% rabatt på ett helt köp! Köp här

   DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

   #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #hundensvecka #calmbed

   Husdjur
   Husdjur
   Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

   Lämna ett svar

   Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.