Hund bet av hela mattes näsa – blev skrämd av nyårsraketer

En 8-årig hund i Gällivare blev så skrämd av nyårsraketerna att han reagerade med att bita av hela näsan på sin egen matte.

Familjen visste att hunden Prins var rädd för nyårsraketer, de hade gjort allt rätt, precis som alla andra år, skyddat Prins för ljudet från raketer som de gjort så många gånger tidigare. Denna nyårsafton ifjol gick det fel, då matte Charlotta skulle krama Prins godnatt som hon gjort alla kvällar gick något fel. Prins reagerade med att bita loss hela Charlottas näsa. Med näsan i en hink transporterades Charlotta till sjukhuset med ambulanshelikopter.

På sjukhuset lyckades man operera tillbaka näsan, Charlotta opererades fem gånger på tre veckor. Dock fanns det en väldigt liten chans att näsan skulle överleva och den behövdes senare opereras bort. Det finns ingen i Sverige som kan utföra rekonstruktionen, så Charlotta kommer att behöva opereras i Tyskland.

Läs hela artikeln på SVT.se VARNING för starka bilder.

Det är bra att tänka på att en hund är en levande varelse och aldrig någonsin går att lita på till 100%.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #gällivare

Husdjur
Husdjur

Dela detta:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.