DELA DELA DELA – HJÄLP hunden Nacka att hitta hem

I torsdags förmiddag lämnade Karin Bäck sina två hundar på hundpensionat i Oskarshamn, för att åka till Stockholm. Under torsdagseftermiddagen lyckades den ena hunden som heter Nacka, springa bort och letande har engagerat många människor.

Nacka är ett år och fyra månader och har adopterats från Ryssland. Nacka syntes i närheten av Fredriksberg under måndagsförmiddagen, han tycker om andra hundar men är skygg för människor och springer inte gärna fram till okända.

Nacka har synts i Döderhultsdalen, vid sjukhuset och i Tratten, men ännu är han inte infångad (tisdag den 11/4).

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.