NYHETER – ALLT för sommarens härliga dagar hos VetZoo

Se alla nyheter!

Hundtransportbur med lätt vikt – Ge din hund en trygg och säker resa med PetEasy x VetZoo ihopfällbara transportbur.

Trixie Biker-set De Luxe Cykelset Cykelset för att smidigt och säkert cykla tillsammans med din hund. Monteras fast på cykeln och gör att du kan cykla utan att behöva oroa dig över att exempelvis kopplet trasslar in sig i däcken.

Ge dig ut på cykelsemester med din hund. Trixie Cykelvagn till hund är en praktisk och stabil cykelkärra till hund.

Cykelkorg för Pakethållare är en snygg och praktisk cykelkorg som lätt kan tas av och användas som transportväska.

Se mer produkter

Kylvästar & Kylscarfs till hundar

Under de varmare årstiderna är det viktigt att vi ser till att våra hundar håller rätt kroppstemperatur och att de får i sig tillräckligt med vatten för att de ska må bra. På VetZoo hittar du smarta lösningar som hjälper din kompis att hålla sig sval, bland annat genom kylväst till hund och kylscarf till hund. Sommar och sol i all ära men för våra fyrbenta vänner kan det innebära uttorkning och värmeslag om vi inte ser till att de håller sig svala och får i sig tillräckligt med vätska.

 Kylmatta till hund

När temperaturen stiger på våren och sommaren blir vissa av våra husdjur väldigt varma. Det kan vara jobbigt och svårt för dem att komma till ro när det är hett ute. En kylmatta eller kyldyna är ett bra sätt att hjälpa sitt husdjur få ner kroppstemperaturen, samt göra den bekvämare under sommarens heta dagar.  Det finns olika storlekar och olika typer av kylmattor. Kylmattans funktion är att så snabbt som möjligt kyla ner djuret.

PetEasy Trimbord med hjul och glage 81x46x76 cm

PetEasy Trimningsbord med hjul – praktiskt, säkert och enkelt att transportera. Perfekt för grooming av din hund hemma eller på tävlingar.

PetEasy’s utställningstält för hundar – Ett måste på hundutställningar

Tältet är av ett reflekterande material som gör att tältet reflekterar bort solens strålar, vilket gör att det inte blir så varmt i tältet. 

PetEasy, VetZoo – Utställningstält till hund, är ett praktiskt och bekvämt sätt att ge hunden en lugn och trygg plats under hundutställningar och andra evenemang.

KÖP VetZoo PetEasy utställningstält för hundar här

VetZoo utställningstält finns att köpa på nätet och i butiken i Göteborg på Backaplan.

Efter många förfrågningar på Happy Dog har vi nu tagit in det.
Saknar du något i vårt sortiment? Tveka inte att höra av dig så gör vi vårt bästa!

Better Pets – Svensktillverkade, naturliga kosttillskott av högsta kvalité Better Pets är ett svensktillverkat kosttillskottsvarumärke som erbjuder högkvalitativa, naturliga produkter för hundar och katter, utan onaturliga tillsatser. Dem strävar efter att säkerställa husdjurens hälsa från ett holistiskt perspektiv, med hjälp av vetenskap och några av Sveriges främsta experter inom kosttillskott. Hög kvalitet och biotillgänglighet Holistiskt perspektiv Svensktillverkade. Köp kosttillskott

Hitta alla sommarprodukter hos VetZoo här

På VetZoo hittar du ett brett sortiment av noggrant utvalda veterinärfoder av högsta kvalité, så att du kan ge din hund det absolut bästa som finns att ge. Vi har alltid snabba leveranser med fri frakt hela vägen hem när du handlar för över 499 kronor! När våra fyrbenta familjemedlemmar drabbas av olika sjukdomar så är det vanligt att en veterinär ordinerar ett specifikt veterinärfoder som en del av din kompis behandling. 

VetZoo lottar en ny vinnare varje månad, man är med och tävlar med varje recension man lämnar. Se till att lämna din e-post när du lägger ett omdöme så vi kan kontakta vinnaren. Du måste ha köpt produkten för att kunna vara med och tävla.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #vetzoo

Husdjur
Husdjur

Dela detta:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.