Hur spenderar du och hunden sommaren tillsammans?

Kolla in alla sommarnyheter hos VetZoo här

Köp Hundpool

Många hundar älskar att bada, simma och leka i vatten. Vad passar då bättre än leksaker som är vattenanpassade. Hos oss finns en mängd skojiga vattenleksaker som du och din hund kommer att älska att leka med! Genom vattenlek får hunden möjlighet att bränna mycket av sin överskottsenergi och det är samtidigt skonsam träning för kroppen och lederna.

Genom att ha en flytväst till din hund så ser du till att din kompis håller sig så säker som möjligt under sommarens alla vattenäventyr. En hundflytväst hjälper även din fyrbenta vän att hitta rätt simteknik vid sim- och rehabiliteringsträning. På VetZoo har vi ett brett sortiment av slitstarka och säkra hundflytvästar i olika prisklasser med fri frakt när du handlar för över 499 kr!

När temperaturen stiger på våren och sommaren blir vissa av våra husdjur väldigt varma. Det kan vara jobbigt och svårt för dem att komma till ro när det är hett ute. En kylmatta eller kyldyna är ett bra sätt att hjälpa sitt husdjur få ner kroppstemperaturen, samt göra den bekvämare under sommarens heta dagar. 

Här hittar du allt du kan tänkas behöva till din fyrbenta familjemedlem från hundkoppel och hundhalsband till hundbajspåsar och GPS till hund. Vi har alla de mest populära tillbehören till din hund med fri frakt hela vägen hem till dörren när du handlar för över 499 kronor! Se all utrustning

Se allt för resan

Världens populäraste hundsport!

Agility är en hundsport där hunden och hundföraren ska ta sig igenom en hinderbana på tid. Det är en fartfylld gren som de allra flesta hundar tycker är superkul. Det bästa av allt är att man kan variera nivån från hobbyträning till riktig elitnivå med världsmästerskap som mål! Agilityn har ett enkelt koncept, hunden ska hoppa över hinder och ta sig igenom tunnlar och över språngbrädor. Det är enkelt att sätta upp en liten bana hemma i trädgården men samtidigt ett väldigt bra sätt att ge sin hund en stunds hjärngympa i kombination med fysisk aktivitet!

Ska du ställa ut din hund på hundutställning i sommar? Så spännande! Vi på VetZoo har allt du behöver för att ställa ut din hund.

Hundutställning 2023

Det är mycket man behöver tänka på när man ska ställa ut hund. Det finns flera saker som du kan göra för att förbereda dig och din hund för utställningssäsongen. Allt för hundställningen

Ge din hund en bra kost

Hur insidan mår syns också på utsidan, detta gäller både människor och djur. Det är viktigt av flera skäl att ge din hund en bra kost, inte minst för att den ska vara stark och ha mycket energi, precis som en hund ska ha. Att ge ett foder som är anpassat för din hunds förutsättningar är viktigt för att den ska hålla formen och vikten. Detta är något som är viktigt om du ställer ut din hund. Hunden ska ligga inom de referensramar som finns för just den rasen. Val av foder påverkar också hud, päls, öron och ögon som är faktorer som spelar in när din hund ställs ut.

Hos VetZoo hittar foder som boostar just pälsens kavlité så att den är blank och fin. Du hittar vårt foder som är bra för päls här. Om du vill boosta extra så kan du också välja att ge din hund kosttillskott som är anpassat för att öka pälsens glans. Exempelvis är laxolja ett bra alternativ för att få en blank och fin päls.

Effektri Dog ger din hund en fantastisk päls Vid en obalans av omega-3 och omega-6 kan man hos hunden bland annat uppleva rastlöshet, muskelsymptom, beteendemässiga problem, klåda, mjällig eller matt päls och ett sämre immunförsvar. Med hjälp av Effektri Omega-3 näringsolja kan du på ett bra sätt återskapa balansen och förbättra djurets övergripande hälsa.

Håll hunden frisk och kry med kosttillskott

Better Pets – Svensktillverkade, naturliga kosttillskott av högsta kvalité

Better Pets är ett svensktillverkat kosttillskottsvarumärke som erbjuder högkvalitativa, naturliga produkter för hundar och katter, utan onaturliga tillsatser. Dem strävar efter att säkerställa husdjurens hälsa från ett holistiskt perspektiv, med hjälp av vetenskap och några av Sveriges främsta experter inom kosttillskott.

  • Hög kvalitet och biotillgänglighet
  • Holistiskt perspektiv
  • Svensktillverkade kosttillskott för hund och katt
  • Approved by VetZoo stämpel

Här hittar du de senaste produktnyheterna hos VetZoo

Vi på VetZoo jobbat ständigt med att ta in nya produkter i vårt sortiment så att du och ditt husdjur ska kunna hitta nya spännande produkter att testa.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.