Ditt djur kan säljas om du hamnar på sjukhus!

Vad händer med ditt djur om du hamnar på sjukhus?  Om du inte har en plan för vad som ska göras med ditt djur om du blir sjuk, kan din fyrbenta vän fara illa, eller i värsta fall tar Länsstyrelsen hand om djuret som kan behöva säljas eller omplaceras.

Alla djurägare bör ha en reservplan, vad händer med ditt djur om du blir sjuk eller hamnar på sjukhus? Prata redan nu med släktingar eller vänner innan det blir aktuellt, om någon kan ställa upp och ta hand om dina djur om du råkar illa ut och hamnar på sjukhus en längre tid.

Gör ett kontaktkort för ditt djur, så att andra vet vad som ska göras om du blir sjuk. Det räcker med en enkel lapp om vilka djur som finns hemma, vem som har nyckel till bostaden och telefonnummer till anhöriga som kan ta hand om djuren. Ha alltid kontaktkortet med dig i din plånbok!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.