Här får du ha hunden med vid badplatsen i sommar

Nu är det klart att vid Aspens badplats och Hjällnäsvik i Lerums kommun får du ha hunden med på badplatsen förutsatt att hunden är kopplad hela tiden och inte stör andra badare.

Hunden skall hållas kopplad även i vattnet.

Aspens badplats i västra Lerum med en strand av sand, en betongbrygga och flytbrygga med hopptorn.

I sjön Aspen, belägen en kilometer väster om Lerums centrum hittar du den här barnvänliga badplats med en långgrund sandstrand med fina gräsytor runtomkring. I sjön finns bojar utanför badet som avgränsar båttrafiken från badstranden. Under sommarsäsongen finns en kiosk på stranden som drivs av kommunens föreningsliv. Inte så långt därifrån finns resturangen Aludden som även har lättare kaféförsäljning för den som vill ha det. 

Badplats Hjällsnäsviken är ett insjöbad i Lerum i Västra Götalands län. Kommunalt bad som anlades 2010 på samma plats som 1988 nedlagda allmänna bad. Belägen i kommundelen Gråbo i Hjällsnäsviken ca 1,5 km från Gråbo centrum vid sjön Mjörn.

Hundbad – Här kan du bada med hund i Västsverige

Här tipsar vi om 5 hundvänliga badställen i närheten av Stockholm

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.