Danska Dogley går samman med europeiskt företag och blir Europas största hundvaktstjänst

Foto: Dogley

När det danska hundpassningsföretaget Dogley går samman med det europeiska Gudog kommer även en ny app att se dagens ljus. I framtiden kommer det att förbättra användarupplevelsen, och samtidigt göra det lättare att nå de 7,5 miljoner människorna med husdjur i Norden.

Med sina mer än 65 000 medlemmar och 10 000 hundvakter i Danmark, Sverige och Norge är Dogley den största privata hundvaktstjänsten i Skandinavien.

Men nu blir Dogley ännu större. Det danska företaget går nämligen samman med Gudog, den största europeiska aktören på marknaden inom hundpassning. Ett område som redan bidrar till ett totalt EU-marknadsvärde på över 14 miljarder euro.

Mer konkret innebär sammanslagningen att de redan befintliga fem länderna i Gudog nu utökas med tre nya länder, så att privat hundpassning framöver erbjuds i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Irland, Spanien, Frankrike och England vilket gör Gudog till den största europeiska hundvaktstjänsten.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.