Död hund hittades i ryggsäck fylld med stenar

En död hund hittades i en ryggsäck fylld med stenar på stranden invid bron över Hiidensalmi i Lojo i Finland. Ryggsäcken var fylld med stenar som tyngd och slängd i vattnet i hopp om att ryggsäcken skulle sjunka till botten.

Några personer som fiskade vid stranden upptäckte ryggsäcken och larmade polisen. Enligt polisen i Finland är hundens dödsorsak fortfarande okänd, polisen har inlett en förundersökningen och utreder fallet som djurskyddsbrott och miljöbrott.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.