Stort tapp för Gotlands hundutställning

Den tidigare så populära hundutställningen på Gotland arrangerad av Gotlands kennelklubb har i år ca 30% färre anmälda hundar än tidigare år.

I år är det 830 anmälda hundar mot ca 1300 hundar tidigare år. Det blir ett stort tapp i kassan för Gotlands kennelklubb. Om det är inflationen och den allt mera kärva ekonomin som är orsaken är svårt att säga men det är kostbart att åka till Gotland och ställa ut hund. Det kostar en rejäl slant att bo på ön och även resan dit är dyr.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.