Har din hund problem med artros, leder eller hud och päls?

Effektri Gold for Dogs – stöder friska leder, hud och benstomme.

Effektri Gold for Dogs – en olja som innehåller en optimal balans av näringsämnen för att främja en god ledhälsa. Oljan innehåller fiskolja som är rik på Omega-3, och olivolja som är rik på antioxidanter.

Effektri Gold for Dogs innehåller också en rad ingredienser som stöttar hundens leder och skelett, såsom MSM, glokosamin och kondroitinsulfat.

Fettsyrorna och de ledstärkande ämnena stärker varandras effekt i denna nyttiga unika produkt!

Effektri Gold for Dogs passar utmärkt för äldre hundar, för hundar som löper risk för att få artros och för hundar som tränar hårt, t.ex. hundar som tävlar. Oljan är främst tänkt att ges i förebyggande syfte, för att förhindra skador eller slitningar längre fram. Oljan hjälper också hundar som tränar hårt att återhämta sig snabbare. Utöver detta så kan den med fördel ges till dräktiga tikar.

Något som utmärker denna oljan är att den, trots att den innehåller fiskolja, fungerar bra att ge även till hundar som är allergiska emot fisk. Detta beror på att oljan är raffinerad på ett sådant sätt att den inte innehåller något fiskprotein.

Effektri Gold for Dogs kan hjälpa till att lindra inflammationer och främjar frisk hud, hjälper mot klåda och torrhet, ger glansig päls och mjuka trampdynor. 

Effektri Dog kan hjälpa din hund mot pälssjukdomar, öka fertiliteten och påverka valpkullens storlek, samt påverkar din hunds immunförsvar. 

Effektri Dog har förutom ett starkt antioxidantskydd, ingredienser som påverkar cellmembranets prestanda och därför absorberas produkten extremt effektivt. 

FÖR BÄSTA RESULTAT – Används dagligen av hundar i alla åldrar! 

Det finns många bra fullfoder idag, men de täcker inte alltid hela hundens behov. Det beror på att vissa näringsämnen bara finns i färskvaror, Omega-3-fettsyror är ett sådant exempel.

E-vitamin påverkar fertiliteten hos hanar och tikar 

E-vitamin stödjer fertilitet och dräktighet, påverkar valpens utveckling, immunförsvarets utveckling samt huden och pälsens välmående. E-vitamin behövs också vid många sjukdomstillstånd.

Du kan köpa Effektri Gold hos Vetzoo eller hos Arken Zoo här eller i butiken.

Fisken i fiskoljan kommer ifrån hållbart fiske i Europa och Chile. Olivoljan har sitt ursprung i Spanien.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.