President Joe Bidens hund Commander portad från Vita Huset – igen

President Joe Bidens schäferhund Commander har skickats bort från Vita huset efter ett stort antal bit-händelser som berört anställda och Secret Service-personal.

Schäfern bet flera Secret Service-agenter totalt 10 gånger under en fyramånadersperioden mellan oktober 2022 och januari 2023, visar uppgifter. En incident resulterade i att en agent fördes till sjukhuset för vård.

Med anledning av incidenterna lämnade Judicial Watch in en stämningsansökan för att få tillgång till 194 sidor med e-postmeddelanden och dokument där Secret Service-agenter och tjänstemän beskriver aggressiva incidenter med hunden Commander.

Till exempel, den 26 oktober 2022, attackerade Commander en agent när han var på promenad med The First lady, Jill Biden.

”The First Lady kunde inte återta kontrollen över Commander och han fortsatte att cirkla runt mig. Jag tror att det bara är en tidsfråga innan en agent/officer blir attackerad eller bits”, står det i ett mejl om en livvakt från Secret Service. Namnen på de flesta agenter och livvakter har raderats bort.

Bara dagar senare, den 3 november 2022, bet Commander en agent två gånger, en gång i armen och sedan när agenten reste sig upp, bet hunden honom i benet. Polisen sa att de var tvungna att använda en stålkärra som en sköld vid en annan attack, och de hade ont efter händelsen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.