Två av tre hundar har dött av utlagt gift

Två hundar har dött av tre hundar som misstänks ha blivit förgiftade av något som någon har placerat ut med vilje att döda.

I Överlida är rädslan bland hundägare stor sedan två av tre förgiftade hundar har dött. Det finns misstankar om att någon har placerat ut gift av vilje skriver BT.se.

Var du än bor så skall du alltid se upp med vad din hund äter eller försöker äta ute under promenaden. Om din hund skulle äta något försök få med dig en bit av det och om hunden blir dålig så kör du hunden akut till veterinären och tar med dig av det hunden har ätit av. Håll din hund i koppel under promenaden då har du bättre möjlighet att kontrollera att hunden inte äter något ute.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.